Отпушване на тоалетни

Запушила се е тоалетната ви? Реагирайте бързо, за да не се измъчвате от невъзможността да я използвате и от неприятната миризма, която се носи от тоалетната чиния.

   Обадете се за безплатна оценка и професионално обслужване от Канал Експерт!

 

машинно отпушване на тоалетни

 

Може би ще се изкушите да пробвате някакви методи, за да се справите сами. Но изсипването на допълнителна вода няма да има никакъв резултат, освен преливане и наводняване на пода. Препаратът, изсипан за да разяде това, което препречва пътя на оттичащата се вода, най-вероятно няма да постигне целта, която искате. Ще остане и миризмата, и запушването.

За да се отстрани запушване на тоалетна, трябва да се установи къде е образувано то. А местата, където могат да заседнат замърсявания, хигиенни материали или изпуснати по невнимание предмети, са различни. Едно от тях е след тоалетната чиния, в меката връзка, но може да е и извън жилището ви. За отпушването е необходима професионална диагностика и професионални уреди за отпушване. Ние, специалистите от Канал Експерт, сме екипът, който ви трябва за бързо реагиране и разрешаване на проблема.

 

Ако запушването не е в меката връзка, а в канализацията извън дома ви

Канализацията в отделните домове, както и в общите части, а след тях и уличната канализация, са подложени на ежедневно и ежечасно замърсяване. В общите части могат да възникнат проблеми, които да се отразят на оттичането от тоалетната в дома ви.

За да се установи дали в общата канализация няма проблеми, нашите специалисти първо установяват дали в меката връзка има препречващи пътя на оттичането неща. След това извършваме видеодиагностика на канализационните части извън дома ви, за да установим къде е проблемът. Локализирането с видеодиагностика спестява време, къртене, както и средства и мъчения поради запушена тоалетна за вас.

 

Ако запушването е в меката връзка

Това е най-лекият вариант на запушване. Но той е много често явление. Децата изпускат играчки или цяло руло тоалетна хартия, което се раздува и запречва отвора. Всякакви хигиенни материали също могат лесно да заседнат в меката връзка и да пречат на оттичането.

Ние се заемаме с отпушването, като първо демонтираме меката връзка след тоалетната чиния и изваждаме заседналите отпадъци.  Промиваме вътрешността й, за да се отстранят всякакви налепи и частици, полепнали по нея.

След това монтираме отново меката връзка.

С тези дейности трябва да се справят специалисти. Така няма да се повреди меката връзка и вътрешността й ще бъде почистена напълно.

 

Професионални спирали за отстраняване на запушващите отпадъци

Използваме специални професионални спирали, с които проникваме навътре в канализацията, до локализираното място на запушване. С подходящи накрайници се отделят части от запушващия слой, докато той се разруши напълно.

 

 

Обилно промиване на тоалетната чиния и канала след отпушването

Промиването с голямо количество вода е важно за окончателното почистване на всички следи от запушването. Това е последната част от дейностите по отпушване, които извършват нашите специалисти.

Запушването на тоалетната е не само неприятност, то носи и рискове от наводняване. Намалете ги до минимум, като се свържете с Канал Експерт. Ние ще се отзовем бързо и ще отстраним запушването.

 

Когато тоалетната ви връща вода, или не се оттича обърнете се към нас, и ние ще решим Вашия проблем.

При отпушване от лице без необходимата квалификация, проблемът може да се появи отново итоалетната да се запуши още по-лошо!

Не чакайте нещата да излязат извън контрол.

 

   Ще си спестите пари и усилия, ако ни потърсите. Не чакайте да стане късно, обадете се!