Отпушване на мивки и сифони

Сифонът ви е запушен? Това означава, че не можете да използвате мивката или банята. Най-вероятно в него са се натрупали косми, мазнини и всякакви други частици. Слоят, който са образували, пречи на протичането на водата.

От сифона ви се носи неприятна миризма? Тя е ранен сигнал за запушване. То е още в начален етап, но лошата миризма е достатъчно неприятна. Спестете си големи неприятности, напълно запушен сифон и големи разходи. Ние от Канал Експерт ще премахнем началните наслагвания на отпадъчни частици и ще промием основно целия канал.

При един такъв проблем, нашите водопроводчици ще отпушат Вашата мивка експресно, без излишна мръсотия и на отлична цена.

Ние отпушваме и почистваме мивки от всякакъв вид и размер безопасно и без къртене: професионално отпушване и почистване на сифони на пода.

 

  Свържете се с нас, за да получите бърза реакция при възникнал проблем. Гарантирано изпълнение в срок!

 

отпушване на мивки и сифони

 

Ако често изхвърляте мазнини в канала на мивката

Ако в бързината често отмивате мазнините от съдовете и приборите направо в кухненската мивка, те се стичат в сифона заедно с водата. Мазнините са много лесно полепващи и се отлагат още в сифона. Ежедневното миене не може да ги отстрани, особено когато пускате студена вода. А полепналите мазнини привличат всякакви други дори много дребни частици. При миенето на съдове неизбежно частици от храна попадат в сифона и се привличат от мазнините. Ако водата започне да се оттича бавно, трябва да вземете спешни мерки – да използвате професионално отпушване на сифони.

 

 

Запушването на мивката може да се дължи на отлагания в сифона или след него

При запушена мивка нашите специалисти проверяват първо сифона. Сифоните на мивките са различни видове, но всички имат извивка, в която се задържа вода. Ролята на това задържане на вода е да предотврати връщане на неприятна миризма от канала в стаята. Разглобяването на сифона ще покаже дали причината е там. Неприятната миризма може да се дължи и на натрупване в канала след сифона. То трябва да се разбие, да се изчисти напълно и тръбата да се промие основно.

Запушване на сифон в банята

Подовият сифон в банята, сифонът на душ кабината, сифонът на ваната ежедневно поемат не само големи количества вода, но и косми, сапун, шампоан. Не се изненадвайте, ако водата започне да се задържа, да се оттича бавно. С профилактично отпушване на сифони и промиване ще избегнете солидно запушване. А ако вече се е образувало такова запушване, спешно се обадете на Канал Експерт.

Професионално отпушване след откриване на точните причини

Не губете време в опити да отпушите сифона. Причините за запушването могат да бъдат свързани с натрупани в него замърсявания. Но при неправилно инсталиране, например на сифон на душ кабина, също се създават предпоставки за запушване. Подовите сифони са с различно устройство, с долно или със странично оттичане. Точната диагностика е задача за професионалисти с опит.

Нашите специалисти ще установят каква е ситуацията и на какво се дължи запушването.  За отпушването на различните по устройство сифони на мивки и подови сифони е необходим различен подход с уредите. Нашите специалисти ще приложат подходящия подход, за да проникнат до слоя запушване и да го отстранят, изваждайки постепенно на части замърсяващата маса.

След това ще използваме професионално оборудване за отпушването и ще промием напълно целия канал.

 

   Обадете ни се бързо, за да можете отново да използвате мивката или банята след отпушване от Канал Експерт.