Машинно отпушване на канали

Машинно отпушване на канали

Нашите професионалисти работят с най-качествените инструменти за водопроводни услуги на фирма Rothenberger. TV инспектиращи системи за тръби.

ROTHENBERGER R 600 е каналопочистваща машина здрава, мощна и компактна. Машината е комплектована с каналопочистващи спирали, който се справят с всяко запушване. Каналопочистващи спирали с работен ход- 22 метра. ROTHENBERGER R 600 отпушва всякакъв вид тръби PVC, каменин, чугунени, железни.

  Обадете ни се, когато усетите, че има някакви признаци на запушване – неприятна миризма, бавно оттичане, задържане на водата. Побързайте, защото когато запушването стане масивен проблем, то изисква повече усилия и време, за да бъде отстранено. Канал Експерт разполага със специализирани автомобили и професионално оборудване за почистване и отпушване на канали.

 

Машинно отпушване на канали

 

Предимства на машинното отпушване на канали:

  • не е нужно да се разбиват стени и подове, за да се достигне до запушения канал;
  • машинното отпушване на канали е по-бързо – наличната техника, с която работим, спестява времето, което е небходимо за отпушване на канали, когато се кърти и се прави ръчно;
  • може да се работи на голямо разстояние, когато има дълбоки запушвания.

 

Машинно отпушване – единственият ефикасен метод

Не пробвайте препоръчани от съседи и познати методи с изсипване на сода и оцет, или с домашна малка вакуумна помпа. Няма по-ефикасен метод от машинно отпушване на канали от специалисти.

И за начална степен на запушване, и за вече насложил се дебел слой от запушващи частици в каналите ви любителското отпушване носи рискове. Можете да задълбочите проблема, пробвайки да разядете налепите и натрупванията в канала с домашни средства или препарати. Те реагират с мазнините в налепите и се получава сапун. Той привлича още повече нови частици – отпадъци от храна, косми, парченца сапун и други. Вместо да отстраните запушването, най-вероятно ще го задълбочите.

Освен това при любителското отпушване стаята се замърсява от водата, която излиза от канала, образуват се локви.

При машинното отпушване и при изтеглянето на замърсяванията с вакуум, и при промиването с мощна струя вода, направо или след разбиване на запушващия слой със специален уред, не се замърсява стаята, в която се извършват дейностите.

За да можете отново да използвате канализацията си и да не замърсите дома си, възложете на Канал Експерт машинно отпушване.

 

С машинно отпушване ще имате по-дълготраен ефект

Дори да се грижите редовно за отстраняване на налепите по вътрешността на тръбите, редовното промиване например с гореща вода, или изсипването на смес от сода и оцет, не може да отстрани напълно всички налепи.

 

Методи за машинно отпушване

Извършвайки машинно отпушване, ние прилагаме няколко метода:

  • използваме специални уреди за разбиване дори на дебели слоеве замърсявания;
  • извършваме вакуумно отпушване;
  • разбиваме запушването с мощна струя вода.

Нашите специалисти решават кой начин или комбинация от начини да приложат, според обстоятелствата.

 

Промиване на тръбите след машинно отпушване

След като постигнем отпушването, промиваме тръбите обилно с вода, за да почистим напълно всички, дори и най-мъничките частици от замърсявания. Така тръбите ще бъдат предпазени от ново запушване за много дълъг период.

 

Защо да разчитате на нас за машинно отпушване

Ние се отзоваваме бързо на повиквания за отстраняване на запушвания. Правим оглед и преценяваме как да подходим в конкретния случай – какъв метод на машинно отпушване да приложим.

Използваме и допълнителни препарати, които предотвратяват полепването на замърсяващи частици по тръбите.

Комплексът от дейности при и след машинното отпушване ви гарантира не само бързо възстановяване на възможността за оттичане на водата. Ние се грижим за това, да не се налага дълго време да ни търсите за отстраняване на ново запушване.

Свържете се с нас! Спестете си грижи, неприятности, големи разходи и невъзможност да използвате канализацията си с машинно отпушване от Канал Експерт!