Услуги

Канализацията в дома ви се нуждае от грижи, както и от навременни ремонти. Нашите специалисти имат богат опит в диагностика, отпушване и ремонти на канализация.

 

Услуги за отпушване на канали

 

  Свържете се с Канал Експерт за всички услуги, свързани с отпушване и ремонт на канали!

 

Услуги за отпушване на канали:

  • Отпушване на мивки и сифони

В мивките и сифоните ежедневно попадат малки частици от храни, опаковки, мазнини, косми и други. Те се натрупват и причиняват запушвания. Важно е сифоните да се почистят напълно и да се промият, за да се предотврати скорошно ново запушване. При сериозни запушвания Канал Експерт предла машинно отпушване на мивки и сифони с воса под налягане.

  • Отпушване на тоалетни

В тоалетната чиния могат да попаднат не само големи парчета тоалетна хартия, но и цели рула, детски играчки и други изпуснати по невнимание предмети. За изваждането им и промиването на целия участък от канала разчитайте на специалистите.

  • Отпушване на канали с вода под налягане

При масивни запушвания е необходимо прилагане на високо налягане със силна струя вода. Разполагаме с професионална машина за отпушване с капацитет над 100 литра в минута. С нея разбиваме и най-упоритите запушвания и промиваме напълно канала.

  • Отпушване на вертикални и хоризонтални щрангове

Запушвания се образуват не само в хоризонталните части на канализацията в домовете. Във вертикалните части също могат да възникнат запушвания поради натрупвания или заседнали предмети. За установяване на мястото на запушване и отстраняването на запушване в хоризонтални и вертикални щрангове ще се погрижат нашите специалисти.

  • Отпушване на душ кабини, кухни, тераси

Запушвания могат да се образуват в сифони на душ кабини, в кухнята, на терасата. Всеки участък от канализацията на такива места има своята специфика. Със запушванията в душ кабини, кухни и тераси ежедневно се справят нашите специалисти. Свържете се с нас, ако имате нужда от отпушване на душ кабина, кухни или тераси!

  • Отпушване и почистване на канали

Не само отпушването, но и почистването на каналите е важно за осигуряване на дългосрочно безпроблемно функциониране на канализацията ви. Професионалното отпушване пести време и е единственият начин за справяне със сериозни запушвания. След това е съществено важно каналите да се почистят чрез солидно промиване, за отстраняване и на последните остатъци от натрупвания, които биха послужили като основа за ново запушване.

  • Машинно отпушване на канали

В повечето случаи машинното отпушване е начинът за справяне със запушвания. Опитите за разбиване на натрупани запушващи слоеве с препарати не само че рядко помагат за отстраняването им, но и могат да усложнят проблема, поради реакцията между препаратите и мазнините, при която се образува лепкава сапунена маса. Машинното отпушване е бърз, ефикасен и предотвратяващ големи проблеми и щети начин, правилен избор при признаци за запушване в канализацията.

 

Ремонт на водопроводи и канализации

Ремонт  на канал се налага при повреди в канализацията, като пуквания, счупвания, размествания на тръбите. Такива повреди се появяват вследствие на запушвания или на външни въздействия, особено във външната канализация. Ние имаме професионално оборудване за ремонти и се отзоваваме бързо при необходимост от диагностика и извършване на ремонт.

 

Видеодиагностика на канали

Видеодиагностиката на канализацията ви спестява къртене. С камера с робот се прави оглед на вътрешността на всички тръби, а след това видеозаписът се използва за диагностика, установяване на проблемни места, повреди, начало на запушване. Видеодиагностиката пести време и дава точна информация за всички дефекти и проблеми в каналите.