Фирма за ремонт на канали в София

Фирма за ремонт на канали се налага да се извика много често. Запушвания, спуквания на тръби, канализация за нов дом, смяна на водомер, проблеми във вертикалните щрангове – ето някои от най-честите ситуации, в които е необходим професионален ремонт. Ние от Канал Експерт сме на ваше разположение, с нашия опит, професионализъм и оборудване, с което отпушваме всякакви затлачвания.

 

ремонт на канализация

 

Отпушвания и дребни ремонти

В дома ви в София има проблем с оттичането, или водата изобщо не се оттича – това е честа и позната на много семейства ситуация. За да не се стигне до наводнение, да си спестите неудобството да не можете да използвате мивката и банята, обадете се на нашите специалисти. Може да се наложи смяна на част от тръбите или на сифон. За всички тези дейности разчитайте на нас.

При отпушването и ремонтите на канали са необходими специални умения, опит и професионално оборудване. Те не са по силите на любителите на ремонти в семейството. Ние от Канал Експерт имаме нужната техническа подготовка и оборудване за справяне с проблемите.

 

Откриване на течове и ремонт на засегнатите участъци

Когато в дома ви в София се появи влага, това може да е теч, а може и да е конденз, ако е по външна стена. Откриването на източника на теча не е толкова лесно, колкото изглежда. Той може да е в участък на разстояние от мястото, по което е избила влага.

Не се тревожете, че за ремонт на дефектния участък трябва да се разбива много, докато се стигне до него. Ние използваме съвременни методи за диагностика и избягваме разбиване. След като локализираме мястото, в което започва течът, ще къртим само там и ще извършим необходимия ремонт.

Ние използваме и друг метод, чрез вкарване на специален материал, който прониква в дефектната тръба и се втвърдява. Така може даден участък да се ремонтира без разбиване. Здравината на материала, с който ремонтираме пукнати тръби, е голяма и те ще ви служат десетилетия след ремонта.

 

Смяна на стара канализация с нова

Ако канализацията в дома ви в София е стара, тръбите трябва да се сменят. Този ремонт е голям, но ще ви спести много проблеми в бъдеще. Ние ще дойдем да направим оглед и ще преценим какъв вариант на ремонт за смяна на тръбите е подходящ за вашата канализация.

Важно е да видим какво е разположението на вертикалните щрангове, какви са възможностите за преминаване на новите тръби през помещенията в дома ви, къде ще се наложи да се кърти.

Ремонтът за смяна на канализационни тръби е сложен, но нашите специалисти имат опит и ще го извършат качествено и бързо.

В дома ви в София може да се наложи извършване на малки или големи ремонти на канализацията. Съвременният начин на живот замърсява редовно отпадните води с различни отпадъци, които, дори и много мънички, постепенно се отлагат по вътрешността на тръбите. Понякога може да се получи дефект в хоризонтален или вертикален щранг, както и във външната канализация, ако например в дадена тръба прораснат корени на дървета или се получи разместване на почвата и на тръбите. При първото съмнение за проблем потърсете Канал Експерт за диагностика и ремонт на канали.