Ремонт на канали в Рударци

Когато ви се наложи ремонт на канали в дома ви в Рударци, разчитайте на професионалистите. Може да се наложи да се направи ремонт на дефектен участък от канализацията или да решите да смените стари тръби с нови. Тези задачи са сложни и изпълнението им е успешно, когато с тях се заемат специалисти с необходимото оборудване.

 

Ремонт на канали

 

Ремонт на участък от канализацията

Ремонт може да се наложи в участък от канализацията в дома ви, когато в дадено място се появи теч, например поради пукната тръба. Това е свързано с къртене, преди да се подмени частта от тръбата, която е повредена. Не се притеснявайте за това, специалистите от Канал Експерт ще извършат всичко това, а след подмяната на тръбата ще замажат отново частта от стената, в която е ремонтираната тръба.

Ремонт може да се наложи и ако има разместване на тръби във външната канализация. Почвеният слой може да има размествания, в тръбите могат да проникнат корени на дървета или да попаднат камъни или строителни отпадъци. Освен размествания могат да се получат и пуквания, счупвания, така че трябва да се копае и да се стигне до дефектния участък. Нашите специалисти ще извършат изкопните работи, ще ремонтират участъка от канализацията, а след това ще засипят изкопа.

 

Смяна на стари тръби с нови

Ако в дома ви в Рударци имате стари тръби, метални или каменинови, те най-вероятно са с грапава вътрешна повърхност. Металните тръби корозират, а вътрешността на камениновите тръби се нащърбва. Така се създават благоприятни условия за наслагване на всякакви замърсявания от отпадните води – остатъци от храни, мазнини, сапун, косми и други.

Време е да смените тръбите на канализацията ви с нови. Новите PVC тръби са с по-дълъг срок на годност, не корозират и по-трудно се получават запушвания.

Планирайте ремонт за смяна на старите ви тръби с нови и разчитайте за този ремонт на нашата фирма – Канал Експерт.

Ако имате някакъв проблем в канализацията ви със стари тръби – запушване, пукване, разместване, не правете икономии, поръчвайки само ремонт на проблемния участък. Старите тръби създават много проблеми, сменете изцяло всички, за да не се наложи при нов проблем, например масивно запушване или масивен теч, да платите голяма сума за отстраняването на този проблем.

Нашите специалисти демонтират старите тръби и след това поставят новите. За да се демонтират старите тръби, ние намираме местата, в които са съединени те. Във всяко от тези места отстраняваме съединяващия материал, така че да улесним демонтирането на тръбите. Понякога материалът, съединяващ два сегмента от тръбите, е толкова здрав, че се налага да режем, за да можем да демонтираме дадените сегменти.

След това монтираме старите тръби и ги съединяваме чрез лепене. И така, вашата канализация в дома ви в Рударци вече ще бъде с нов тип тръби и ще ви създава по-малко проблеми.

За всякакви ремонти на канализацията ви свържете се с Канал Експерт! Ние сме на ваше разположение и когато се налага спешно отстраняване на течове. Обадете ни се и ще реагираме бързо, за да ви спестим неприятни последствия и щети.

След ремонт почистваме мястото и извозваме всички отпадъци. Вашият дом в Рударци е вече с ремонтирана канализация и почистено място на ремонта.