Отпушване на канали с каналопочистваща машина

Машината за почистване и отпушване на канали Rothenberger R600 е удобна за използване както в домашни, така и в индустриални условия.
Отпушване на канали с каналопочистваща машина

Машината за почистване и отпушване на канали Rothenberger е удобна и компактна. Тя се използва за отпушване на канали както в домашни условия така и за промишлени и индустриални сгради и  предприятия.

Тя се използва за работа както в открити така и в закрити помещения. Снабдена е със специални стоманени спирали. Машина Rothenberger 600 улеснява всяко едно почистване или отпушване на всякакъв вид тръби.

Мотора е с голяма мощност и дава резултат дори и при по-упорити запушвания. Машината за отпушване на канали Ротенбергер R600 има различни накрайници, които се сменят в зависимост от вида на почистване на канала. Почистващите спирали имат две посоки на въртене – основна за отпушване  и допълнителна за изкарване на спиралите при евентуално забиване в процеса на работа вътре в канала било то в преграда или тиня.

Разбира се, когато става въпрос главно за отпушване на канали, мивки, тоалетни, сифони, тераси и др. на вашия апартамент, къща, офис, промишлена сграда Вие разбира се предпочитате да наемете професионалист в тази област, който да разполага с всичката необходима техника за разрешаване на проблеми от такъв характер.

Тези каналопочистващи машини са напълно безопасни и с прилагането им един добър професионален ВиК майстор ще се справи с всякакъв вид запушвания и замърсявания. С нея може да работи само  квалифициран водопроводчик или специалист по почистване на канали.