Отпушване на канали под налягане

Отпушване на канали с вода под високо налягане. Бърз и надежден начин за отстраняване на проблеми, свързани със запушена канализационна тръба

Отпушване на канали под налягане

ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ С ВОДА ПОД ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Отпушване на канали с вода под налягане

Отпушване на канали с вода под високо налягане. Това е бърз и надежден начин за отстраняване на проблеми, свързани със запушени канализационни тръби

Какво означава – отпушване на канали с вода под високо налягане?

Това е метод, при който се вкарват маркучи в канала и се извършва отпушване с помпа под високо налягане, със силна струя вода. Тя изтласква всякакви замърсявания навътре в каналите, отвеждайки ги далеч в канализацията.

Предимства

  1. След привършване на работата обекта остава чист и не се налага да правите нищо.
  2. Без никакви поражения – всички тръби ще останат така както са били преди да се извърши отпушването.
  3. Сигурно и дългосрочно – отпушването под високо налягане избутва всички натрупани мръсотии надолу в канала без да остава абсолютно нищо за разлика от останалите методи, където е възможно да останат част от наслагванията в канала.

Каква техника се използва за отпушването на канали с вода под високо налягане?

Това са специално оборудвани автомобили, в които е разположена цистерна с вода, мощен двигател и помпа, за създаване на нужното високо налягане на водата.

Отпушването на канали с вода под високо налягане се използва най-вече при вътрешни и външни дълги хоризонтални канали както и шахти. Това е метод, който обикновено се прилага при по-проблемни канали, където обичайните методи не носят желания резултат.