За нас

Канал Експерт София, е специализирана ВиК фирма с богат опит в извършването на всякакви видове водопроводни и канализационни услуги, които имат за цел да улеснят вашето ежедневие.

 

фирма за отпушване на канали софия

 

Предлагаме бърза реакция, професионално отношение, експертна оценка на ситуацията и най-важното: ЕФИКАСНО отпушване на канали, мивки, вани, сифони, тръби и др.
Имаме възможност да работим по домове, обществени заведения, хотели, офиси, промишлени помещения и др.
Фирмата предлага и възможност за пакетно обслужване на корпоративните ни клиенти, което включва абонаментна поддръжка и съответно преференциални цени при аварии.

 

Не се колебайте да ни потърсите в случай че, възникне какъвто и да било проблем свързан с канализацията на дома или офиса ви:

– Канализацията на жилищния ви блок е запушена

– Тоалетната ви връща вода

– В банята или на балкона се събира вода, понеже канала не пропуска водата добре

– Имате проблеми с ваната в дома ви

– Не можете да се справите с отпушването на мивката в кухнята

 

ВиК услугите, които Канал Експерт София предлага на своите клиенти са услуги с високо качество

Специалистите ни са се доказали с годините в своята област, а оборудването отговаря на всички съвременни изисквания на българското и европейско законодателства. Наши клиенти са както домакинства, така и търговски и производствени представителства, обществени институции. Работим винаги коректно и държим на ясни отношения с нашите клиенти и партньори. Затова и се стремим да предоставяме най-добрите ВиК услуги и да поддържаме достигнатото от нас високо ниво на обслужване, защото знаем, че най-добрият клиент е доволният клиент. Всички служители на Канал Експерт София притежават безспорни качества и умения, на които дължат мястото си в нашия екип.

 

Ние разполагаме с високо ефективна и качествена техника за отпушване на канали работеща с високо налягане и оборудване за машинно отпушване на фирма Rothenberger.
ROTHENBERGER R 600 е каналопочистваща машина здрава, мощна и компактна.
Машината е комплектована със сериозни каналопочистващи спирали, който могат да се справят с всяко упорито запушване. Каналопочистващи спирали притежават работен ход до 22 метра.
ROTHENBERGER R 600 отпушва всякакъв вид тръби PVC, каменин, чугунени, железни.

 

При запушен канал, ние можем да ви предложим машинно отпушване на канали, тъй като то има този метод предлага редица предимства:
· не се налага да се разбиват стени и подове, за да достигнем до запушеният канал, а това може да спести доста време, средства, и много главоболия;
· машинното отпушване на канали е доста бързо, а наличната техника, с която разполагаме може да спести време, което е небходимо за отпушване на канали, при нужда да се кърти и да се направи ръчно;
· може да се работим на голяма дълбочина при нужда, когато има запушвания по канализацията;
Запушените канали могат да създадат неприятни проблеми, които не могат да търпят отлагане.

Ако и Вие имате такъв проблем не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони. Още в рамките на същия ден, проблемът Ви ще бъде решен.