Фирма за отпушване на щрангове

Запушени щрангове означават неудобство или пълна невъзможност да се използват мивката, банята, тоалетната. Не изчаквайте до пълно запушване, обадете се на нашата фирма за отпушване на щрангове Канал Експерт.

 

Фирма за отпушване на щрангове

 

Ние отпушваме хоризонтални и вертикални щрангове. Извършваме оглед и обследване, за да установим точното място на запушването. Използваме професионално оборудване и след отстраняване на всички запушващи частици промиваме със силна струя вода.

 

Отпушване при натрупвания на налепи и частици в хоризонталните щрангове

Когато се оплаквате от бавно оттичане на водата в каналите, първо проверяваме сифоните и след това хоризонталните щрангове. Те са първите места, в които се отлагат мазнини и други отпадъци от миене на съдове и къпане. Проверяваме хоризонталните щрангове със спирали и използваме ревизионните отвори. Причината за забавеното оттичане може да е натрупани отпадъчни частици, а може и бавното оттичане да се дължи на изпуснат по невнимание в канализацията предмет, хигиенни материали, дори детски играчки.

Промиването с мощна струя вода след разбиването на запушващия слой отстранява дори най-малките частици и така няма риск от оставане на база за скорошно ново запушване.

 

Отпушване при наслагвания във вертикалните щрангове

Вертикалните щрангове са уязвими за запушвания, тъй като събират отпадните води от всеки етаж и частиците, които са в тези води, могат да се натрупат някъде по-долу, под етажа,

икалните щрангове отвеждат чистата вода до етажите, а друга част отвеждат отпадните води до уличната канализация. Вертикалните щрангове за отпадни води са уязвими за запушвания от различно естество. Тези количества мазнини, частици от храна, остатъци от сапун и други, които не са полепнали по вътрешната част на хоризонталните щрангове, често се отлагат във вертикалните. Местата на съединяване на хоризонталните с вертикалните шрангове също са удобни за такива натрупвания.

Ако на вашия етаж има запушване, причината може да е и във вертикалния щранг и в натрупването на отпадъчни материали и частици от горните етажи. Затова е необходима проверка от специалист. Ние използваме ревизионните отвори в мазетата, през които вкарваме спирали за локализиране на натрупания слой запушващи материали. След това го разбиваме, използвайки подходящи накрайници.

 

Подмяна на щрангове

 

Подмяна на щрангове при необходимост

При дефекти в щранговете, независимо дали са хоризонтални или вертикални, извършваме подмяна на дефектиралите участъци. Подмяната на щрангове от канализацията е задача за професионалисти с опит. Обадете ни се, за да проверим канализацията ви и да установим дали се касае за дефект  като пукване или друг сериозен проблем, налагащ подмяна. След това ще извършим подмяната, за да възстановим нормалното оттичане на канализационните води.

 

отпушване на щрангове Канал Експерт

 

Профилактиката спестява запушвания и разходи за отстраняването им

С профилактично почистване и промиване от специалистите от нашата фирма за отпушване на щрангове ще си спестите масивно запушване, с всички последствия – невъзможност да използвате санитарните помещения, мивките, дори може да се стигне до наводнение. Не отлагайте грижата за канализацията в дома ви, за да предотвратите запушвания на щранговете.

Освен профилактично почистване и промиване извършваме видеодиагностика, за да установим състоянието на щранговете. Така отрано можем да локализираме проблем и да извършим навременен ремонт.

Специалистите по отпушване на щрангове от Канал Експерт са на ваше разположение за профилактика и отпушване. Потърсете ни, без да отлагате!