Фирма за отпушване на канал в къща за Железница

Къщата ви в Железница има запушен канал? Обадете се на Канал Експерт за диагностика и отпушване. Не отлагайте, за да не се наслоят още повече замърсявания в канала на мивката, банята, двора, или да се стигне до пълно запушване и наводнение.

 

Фирма за отпушване на канал в къща за Железница

 

Всеки канал поема замърсявания с отпадните води

Независимо дали миете съдове, къпете се, миете колата или нещо друго на двора в Железница, във всеки канал заедно с водата от миенето и къпането попадат не само остатъци от препарати, но и малки частици храна, косми, а на двора е неизбежно при миенето да се повличат и частици от листа и други растения.

Трябва редовно да почиствате каналите си от наслоените замърсявания. А още по-добре е да поръчвате профилактично почистване от специалистите ни. Така няма скоро да се стигне до запушване.

 

Ако имате запушена мивка

Водата в мивката се оттича бавно или изобщо не се оттича? Сигурно се касае за запушване. Още един признак на този проблем е неприятната миризма от канала.

Почистете сифона, ако смятате, че ще се справите с разглобяването му. Ако не сте сигурни в това, доверете се на професионалистите. Ако и след почистването и промиването проблемът остава, време е за намесата на фирма за отпушване на канали.

Ние проверяваме първо сифона, разглобяваме и почистваме, а след това промиваме обилно. Ако бавното оттичане или неоттичането продължава, проверяваме канала, използвайки професионални спирали. Така установяваме къде се е образувало наслояване от отпадъчни частици.

С нашите спирали с различни накрайници разбиваме „тапата“, запушваща пътя на отпадните води. Подбираме накрайника според конкретния случай.

След това промиваме обилно канала, за да го почистим напълно отвътре. Ако не се промие, дори малкото останали отпадъчни частици могат да започнат да привличат нови отпадъци.

 

Отпушване и почистване на канал в банята

Банята събира ежедневно косми, както от хората, така и от домашните любимци. Освен тези замърсители на канализацията с водата от миене и къпане попадат и малки количества сапун и други миещи средства.

Ако в банята ви в дома ви в Железница имате запушване, също първо ще проверим проходимостта на канала. Ще вкараме в него професионална спирала и след като установим къде е образувано наслагване, ще извършим разбиването с накрайниците, избрани от комплекта ни.

Както и при отпушването на канал на мивка, и тук ще промием обилно за предотвратяване на скорошно ново запушване в бъдеще.

 

Отпушване на канал в двора

Както вече споменахме, в двора има голям риск от замърсявания на отпадните води, които повличат и дребни и едри частици от растения, листа и други малки предмети.

Дори при ежедневно почистване на двора достатъчно е проникването на праха от околната среда, който се отмива с водата при миенето.

Важно е да имате сифон с достатъчно ситна цедка, която да почиствате редовно. Но постепенно малките частици, които попадат в канала дори през ситна цедка, допринасят за замърсяване на канала на двора ви в Железница.

Ако установите признаци на запушване, обадете ни се веднага. Ние ще извършим проверка и ще преценим дали неоттичането или бавното оттичане се дължи на запушване.

Понякога във външната канализация прорастват корени на дървета, а може и да се разместят тръбите, което да пречи на оттичането. Необходима е диагностика от специалисти, за да се установи причината.

Ако има проникване на едри предмети или прорастване на корени, ще разкопаем, за да ги отстраним и да сменим дефектния участък. След това ще засипем изкопа и ще можете да ползвате отново чешмата в двора на къщата си.

 

Ако няма оттичане в цялата къща

При такива случаи се касае за запушена шахта. Нашите специалисти ще направят оглед и ще отпушат шахтата. Първо ще извадим големите отпадъци, а след това ще почистим и от по-малките.

При запушване на канализация в къщата или в двора ви в Железница нашата фирма Канал Експерт ще извърши бърза диагностика и отпушване. Потърсете ни!