Фирма за отпушване на канали в Гурмазово

Ако живеете в Гурмазово и каналите ви често се запушват, а изпитвате и други проблеми, свързани с канализацията, се нуждаете от сигурна фирма за отпушване на канали с опитни специалисти като Канал Експерт.

 

Фирма за отпушване на канали в Гурмазово

 

Запушванията са особено чести в стари канализационни системи

Ако канализационната ви система е стара, със сигурност често ви се случват запушвания. Те се образуват лесно при съвременния начин на живот. А и старата канализация допринася за това.

Старите тръби, метални или каменинови, се набраздяват и нащърбват лесно. Това ги прави грапави и лесно се задържат всякакви отпадъчни частици. Мазнините и остатъците от сапун от отпадните води се задържат най-лесно. Те привличат и задържат и всякакви други замърсявания и частици от отпадъци от миене и къпане.

 

Отпушване на канали в Гурмазово

Нашите специалисти ще проверят канала, в който няма оттичане или оттичането на отпадните води е забавено. Ще достигнем до запушването и ще разбием натрупването. Обикновено постигаме това с професионални спирали. Те имат голяма дължина и достигат до запушвания доста навътре в канала. След това ще промием обилно с вода, за да почистим цялата вътрешност на тръбата и да няма никакви остатъци, които биха започнали отново да привличат замърсявания.

Ние не използваме химикали при отпушване на канализация в Гурмазово. Не замърсяваме околната среда, а и така не създаваме риск за повреди на тръбите от химикали.

 

Не изхвърляйте хигиенни материали и други боклуци в канализацията

Хигиенните материали, най-често изхвърляните поради небрежност от които са мокрите кърпички, не се разграждат и лесно засядат в каналите. Така бързо може да се образува запушване. Внимавайте за чистотата на канализацията си, като не пускате в каналите нито хигиенни материали, нито остатъци от ядене и други отпадъци, които можете да изхвърлите с общия боклук.

 

Запушване на канализацията извън дома ви

Ако се образува запушване на канализация извън дома ви, то може да се дължи на прорастване на корени на дървета. Може почвата да се е разместила и съответно да е разместила тръби, може да има пукната или счупена тръба във външния участък.

Обадете ни се за отстраняване на запушване във външната канализация и нашата фирма за отпушване в Гурмазово ще се отзове бързо. Ще извършим оглед, ще изкопаем до достигане до дефектния участък и ще извършим ремонт. След това ще засипем с пръст и ще възстановим терена.

Обадете ни се при първите признаци за проблем, за да не се стигне до по-сериозна ситуация и големи разходи за ремонт.

 

Извършваме подмяна на стари тръби с нови PVC тръби

Ако в дома ви в Гурмазово имате канализация със стар вид тръби, време е да ги смените с нови. PVC тръбите имат по-дълъг срок на годност. Те не корозират и не се нащърбват и така не създават често условия за запушвания.

Както при запушване на канал, така и за ремонт за смяна на стари тръби с нови, за вас в готовност за отпушване, ремонт, профилактика на каналите ви ще се погрижи Канал Експерт. Спестете си проблеми, разчитайте на нашата фирма за отпушване на канали и ремонти на канализация. Бързото обаждане при проблем пести сериозни ситуации и усложнявания.