Ремонт на канализация в Пролеша

Канализацията в дома ви в Пролеша се нуждае от почистване, поради това, че в отпадните води попадат остатъци от много препарати, сапун, малки частици храна, мазнини, косми и други. Но в напрегнатия ритъм на живот всеки се сеща за профилактика на каналите когато се случи запушване. Освен това както външните, така и вътрешните участъци на канализацията се нуждаят от ремонт, особено ако тръбите са от старите типове. За всички тези отпушвания и ремонти на канали в Пролеша се грижи Канал Експерт.

 

Ремонт на канализация в Пролеша

 

Отпушване на канали

В дома ви оможе да се запуши мивката, банята, тоалетната. Запушването започва да се усеща по неприятната миризма от канала. Но ако не сте обърнали внимание, идва ден, когато се стига до пълно запушване.

Както за начално, така и за пълно запушване са необходими специалисти, които да извършат отпушване на канали. Нашата фирма разполага с опитни специалисти и с професионално оборудване. Ще извършим отпушването на запушения канал и ще го промием, за да почистим напълно вътрешността на тръбата.

Ние не използваме препарати, които са на принципа на агресивно действие на химикали. Нашите професионални спирали са с голяма дължина и проникват дори до запушване, образувани навътре в каналите.

Нашите специалисти извършват и отпушване с мощна водна струя. Така под налягането на водата се разбива натрупването, което пречи на оттичането на водата.

С нашите методи за отпушване не създаваме рискове от повреда на тръбите, както при използване на препарати със силни химикали. Нашите методи са за предпочитане пред изсипването на препарати със силно действащи химикали, каквито се продават по магазините. При запушване в дома ви в Пролеша не се изкушавайте да приложите такива препарати, Можете да повредите тръбите, а и здравето ви ще бъде в риск поради силната реакция, която протича между препарата и водата, изсипана след него.

 

Смяна на тръби на канализация

Много хора, които имат тръби от старите типове – чугунени, каменинови, в домовете си,  осъзнават необходимостта от ремонт за смяна на тези тръби с нови PVC тръби. Освен по-дълъг експлоатационен живот такива тръби имат още едно предимство – при тях вътрешността не се нащърбва и не корозира, както при старите типове тръби. Затова и запушванията са по-редки.

Ние ще извършим ремонта за смяна на тръбите в целия ви дом в Пролеша, включително и на външните тръби в двора. С новите тръби проблемите ще се сведат до минимум.

 

Ремонт на външни тръби поради проблеми, създадени от терена

Външните тръби в двора могат да се разместят поради разместване на почвата. Освен това могат да с епукнат или счупят, например поради това, че в близост има дърво и корените му са проникнали в тръбите.

При размествания и пуквания в тръбите могат да попаднат големи отпадъци – камъни и други.

При всички такива проблеми се нуждаете от нашата фирма за ремонт на канали. Ще извършим изкопните работи, ще сменим тръбата, която се нуждае от ремонт, и ше засипем отново с пръст до изравняване на терена.

За ремонт на канализация в Пролеша разчитайте на Канал Експерт! Обадете ни се – ние ще се отзовем бързо, ще извършим оглед и ще установим къде точно са проблемите. Ще извършим отпушването или ремонта по всички правила, качествено и с гаранция. Ние сме решението ви за проблеми с канализацията в Пролеша.