Ремонт на канализация в Герман

Ако се нуждаете от ремонт на канализацията ви в Герман, потърсете услугите на специализирана фирма в тази дейност, за да се решат бързо проблемите със съответните ремонтни работи за отстраняване на запушвания, течове и други.

Канализационните тръби в дома ви се използват непрекъснато и нуждите от ремонт възникват често. А старите тръби се износват и се налага да се подменят с нови. За всякакви ремонъи на канализацията ви на разположение е екипът на Канал Експерт.

 

Ремонт на канализация в Герман

 

Отстраняване на запушвания

Ежедневното миене и къпане са свързани с попадането не само на прах, но и други замърсявания в каналите. Така се стига до запушвания. Колкото повече отпадъци попадат в канала, толкова по-бързо се запушва той.

Ако в дома ви в Герман изхвърляте остатъци от ястия, особено с богато съдържание на мазнини, това е една от честите причини за запушване. Мазнините са лепкави и лесно се задържат по вътрешността на тръбите. На свой ред те започват да привличат всякакви други частици.

Особено опасни по отношение на риска от запушване са хигиенните материали. На нашите специалисти често се случва при отпушване на канали да вадят хигиенни материали. Особено небрежни са хората към мокрите кърпички, а те не се разлагат и много бързо могат да предизвикат запушване.

За отстраняване на запушвания в Герман използваме механични методи. Не прилагаме химикали, тъй като те могат да повредят тръбите. Извличаме едрите отпадъци с професионални спирали, към които подбираме подходящи накрайници. След това промиваме каналите с голямо количество вода под налягане. Така отстраняваме всякакви остатъци и налепи. Каналите са напълно чисти след отпушването и промиването и остава да внимавате да не изхвърляте рискови отпадъци в тях.

Ако възникне запушване в двора ви в Герман, се налага копаене, за да се открие мястото на запушването. Ако запушването е близо до дома, можем да проникнем до него от домашната канализация и да разбием натрупването. Нашите специалисти извършват диагностика и преценяват къде е запушването, за да предприемат необходимите дейности.

 

Течове в канализацията

При поява на теч също е необходима диагностика от специалисти. Течът често избива на разстояние от мястото на дефекта, пукване или счупване на тръба. За да не се кърти, без да се знае къде е течът, и да се спестят време и средства, нашият екип прави оглед и диагностика. За локализиране на теча и подмяна на дефектна тръба разчитайте на нашите специалисти.

Течове и запушвания могат да се появят и в дворната канализация на дома ви в Герман. Почвата може да се слегне, да се разместят тръби и така да се предизвика теч или запушване с отпадъци от околната среда. Тогава се налага копаене, за да се стигне до участъка със запушване или теч. Ние изкопаваме до откриване на сегмента, в който е възникнал проблем, и след подмяна на пукнатата или счупена тръба засипваме отново с пръст. Теренът се изравнява, а канализацията в двора ви отново е в ред.

 

Ремонт за смяна на стари видове тръби с нови

Ако в дома ви в Герман имате стари тръби в канализацията – метални или каменинови, е време да ги смените. Ние ще извършим смяната. Старите видове тръби имат малък срок на експлоатация, лесно дефектират и често възникват нужди от ремонти. Можете да избегнете тези чести проблеми с поръчка на смяна с нови PVC тръби от екипа на Канал Експерт.

Ние сме на разположение за ремонт на канализация в Герман, за да ви спестим проблеми и да отстраняваме течове и запушвания. Можете да разчитате на нашия опит и професионализъм.