Професионални ВиК услуги в Мрамор

За ВиК ремонти, изграждане на нова канализация и други професионални ВиК услуги в Мрамор потърсете екипа на Канал Експерт. Ние сме специалисти с оборудване и опит. Ще се отзовем веднага при проблем – запушване на канал или теч. Можете да ни се обадите по всяко време, защото има ремонти, които трябва да се извършат спешно. Не хабете усилия да се справите сами. Обикновено това не завършва с успех, а рисковете да се нараните, да се повредят тръбите при отпушване с химикали, както и да започнат проблеми поради неправилно монтирана нова канализация, са големи. Спестете си неприятности и сериозни последствия. Ние сме в готовност за спешно реагиране при проблем с канализацията ви в Мрамор.

 

Професионални ВиК услуги в Мрамор

 

Спешно отпушване

При засядане на някакъв голям предмет в канализацията, особено във външната част, запушването може да ви изненада неприятно. То трябва да се отстрани спешно, защото ако водата започне да се връща, може да се стигне до наводнение. Неприятно е и неудобството, че не можете да използвате мивката, банята, не може да се миете, да миете продукти и т.н.

При невъзможност да използвате канализацията поради неоттичане на водата спешно трябва да се установи къде точно е запушването и то да се отстрани. Нашият екип ще извърши това, като няма да ви оставим да чакате дълго. Позвънете ни веднага при запушване в дома ви в Мрамор.

Спешно отпушване на мивка или тоалетна също може да се наложи по всяко време. При миене и къпане водата, която се оттича в каналите, носи със себе си всякакви отпадъчни частици от измитите ръце, продукти, косми, включително косми от домашни любимци. Така бързо може да се натрупа слой от замърсявания, особено ако изхвърляте и мазнини в канала. А в тоалетната дори хигиенни материали, случайно паднала ролка тоалетна хартия, изтървана от детето ви играчка бързо причиняват запушване.

Задържането на вода в мивката или в тоалетната чиния в дома ви в Мрамор, неприятната миризма, която обикновено придружава запушването, са огромни неудобства, които не си струва да търпите дълго. За вас спешно отпушване ще извършат нашите специалисти.

 

Смяна на стари тръби с нови

Ако в дома ви в Мрамор има стари тръби, например метални, съветваме ви да ни извикате да ги сменим. Старите видове тръби нямат дълъг срок на годност, вътрешността им бързо става грапава и лесно задържа мазнини и всякакви други отпадъци. Затова при тях често се получават запушвания. Новите PVC тръби, които използваме, са с дълъг срок на експлоатация и вътрешността им не корозира. Затова запушванията са много по-редки.

Много важно е смяната на стари тръби и изграждането на нова канализация да се извършват от фирма, предлагаща професионални ВиК услуги. Ние ще ви предложим разумни цени, ще изберем подходящите тръби, ще демонтираме старите тръби и ще монтираме новите. При изграждане на нова канализация във външната част е важно да се спазват изискванията за правилен наклон и изолация. Ако се монтират от любители, тръбите могат да започнат да се запушват често поради недостатъчен наклон. А без подходяща изолация и разполагане на външните тръби на подходяща дълбочина тези тръби могат да замръзнат.

При запушвания, необходимост от ремонти, смяна на стари тръби и изграждане на нова канализация в дома ви в Мрамор по всяко време на ваше разположение е екипът от професионалисти във ВиК услуги – фирма Канал Експерт.