Почистване на канали в село Лозен

За почистване на каналите в дома ви в село Лозен се обадете на специалисти по канализация още преди да се появи запушване. Разчитайте на профилактиката на каналите ви, за да може да се отстраняват налепите и отлаганията на замърсявания в тях. Така няма да бъдете неприятно изненадани от бавно оттичаща се вода или водата да спре да се оттича поради пълно запушване.

 

Почистване на канали в село Лозен

 

Канализацията се замърсява от всякакви отпадъчни частици при миене, пране, къпане

С миенето на продуктите и съдовете в канала заедно с водата попадат остатъците от храни, парченца от продукти и други. При пране също се отделят замърсявания, особено ако дрехите са силно замърсени. При къпане се отделят косми – при миене на коса и при къпане на домашни любимци. Всички тези замърсители попадат в каналите и се налага в дома ви в село Лозен да се извърши почистване на канали.

 

Замърсяване на външните участъци от канализацията

Във външните участъци от канализацията – в дворовете, замърсяванията са от попаднали в канала на двора отпадъци от растения и други, които се наслояват на удобни места и пречат на протичането на водата. При проблем с оттичането на водата в канала в двора ви в село Лозен също се нуждаете от профилактика на канализацията.

 

Почистването на каналите – профилактично или при запушване

За да се почистят каналите ви, в къщата или в двора, трябва да се обърнете към фирма за почистване и отпушване на канали. Доверете се на Канал Експерт. Ние ще направим оглед – видеодиагностика с камера, за да установим какво е състоянието на дадения участък. След това ще предприемем разбиване на наслагванията, като използваме професионални спирали.

С накрайниците, които ползваме към спиралите, разбиваме и упоритите наслагвания.

След като бъде разбито дадено наслагване, каналът трябва да се промие с вода. Пускаме силна струя вода под налягане, за да отстраним всички замърсяващи частици.

Местата, в които се наслояват отпадъци, затрудняващи протичането на отпадните води, са завои и колена. Там има благоприятни условия за задържане на отпадъци. Обръщаме специално внимание на такива участъци и ги почистваме от наслагванията, а след това промиваме целия канал.

 

Профилактично почистване на канализация

За дома ви в село Лозен профилактичното почистване на каналите поне веднъж или два пъти годишно е необходимост. С профилактиката си спестявате големи неприятности, които би ви причинило едно запушване. А ако това запушване е сериозно, то може да причини и наводнение, което на свой ред ще ви нанесе щети.

Грижете се за канализацията си, като редовно заявявате почистването й на специалистите от Канал Експерт.

 

Не изхвърляйте в канализацията неразлагащи се отпадъци и мазнини

Можете да намалите риска от запушване на канализация в дома ви в село Лозен, като не изхвърляте мазнини от готвене в канала. Изхвърляйте ги заедно с общите отпадъци. Мазнините полепват лесно по тръбите и привличат и други частици.

Хигиенните материали – мокри кърпички, памперси, превръзки и други, не се разлагат. Те лесно причиняват запушване, ако се изхвърлят в канала, например в тоалетната. Може да се стигне до много масивно запушване, невъзможност да ползвате мивката, тоалетната, да платите голяма сума за справяне с такава ситуация.

Грижите за каналите в дома ви в село Лозен, чрез профилактично почистване и неизхвърляне на рискови отпадъци ще ви спестят неприятности при запушвания. Както за почистване на канали, така и за отпушване се обадете на Канал Експерт.