Почистване на канали в Драгичево

При запушен канал в дома ви в Драгичево действайте бързо. Миризмата от канала е неприятна, но още по-неприятна е невъзможността да използвате мивката или банята. Отпадните води влизат в канализацията, носейки малки частици от различни храни, перилни препарати, средства за миене, косми и други. Малко по малко тези частици се натрупват в удобно място и се стига до запушване.

 

Почистване на канали в Драгичево

 

Опитите да отпушите сами канала може да са неуспешни. Трябва да се установи със сигурност къде е запушването. Може да се касае за запушен сифон, който трябва да се разглоби и почисти. А може да има натрупване навътре в канала. Ако водата в целия ви дом в Драгичево, във всички канали, се връща и няма оттичане, може да има запушена външна шахта. За да се установи точното място и да се почисти добре каналът, е необходима намесата на Канал Експерт.

 

Почистването на каналите е наложително и като профилактика

Съвременните домове са изложени на всякакви замърсявания. Едно от най-неприятните е замърсяването на канализацията. То се случва ежедневно, при миене и къпане, при пране и миене след почистване на различни предмети. А ако в канала се изсипват остатъци от ядене, особено с доста мазнини, тези мазнини полепват много лесно по тръбите и привличат и всякакви други отпадъчни частици.

За да не се допусне запушване на канал в дома ви в Драгичево, поръчвайте редовно профилактично почистване на канализацията ви. Така няма да се стигне до по-масивно натрупване, което ще затрудни или спре оттичането на водата.

 

Ако запушването вече е налице

Позвънете на нашите специалисти, за да дойдат и да направят оглед. Ще установим къде има натрупване, което пречи на оттичането.

Ако проблемът е в мивка, ще разглобим и почистим сифона. Ако и след това водата не се оттича, ще проверим с професионални уреди до къде има проходимост на канала. Ще предприемем отпушване, като използваме професионални спирали и подберем подходящи накрайници, за да разбием натрупването.

Последният етап е промиването със силна струя вода. Така се изчистват и най-малките частици от замърсявания, за да може не само водата да се оттича свободно, но и да няма места, в които останалите налепи да започнат да привличат нови отпадъчни частици.

Ако специалистите ни преценят, че за отпушване на канала е подходящо разбиването на натрупването със силна струя вода, ще предприемат този вид отпушване.

За да възстановите комфорта и отново да можете да използвате мивката, банята и другите помещения с канали в дома ви в Драгичево, разчитайте на Канал Експерт.

 

Ако има запушена шахта

Както вече обяснихме, при запушване на шахта извън дома водата не се оттича във всички канали в дома. Тогава е особено наложително бързо да се обадите на специалистите ни. Ние ще проверим шахтата, за да установим какво е положението.

При запушена шахта първо вадим ръчно големите отпадъци, а след това продължаваме с извличане и на малките.

Шахтата трябва да се почисти добре, за да се ликвидира проблемът в дома ви в Драгичево.

За почистване на канали – профилактично и при запушване, както и почистване на шахти, разчитайте на бързото реагиране и качествени услуги на Канал Експерт. Свържете се с нас!