Почистване и отпушване на канализация в Банкя

Профилактичното почистване на канализацията в дома ви в Банкя ще ви спести проблеми, свързани със запушване. Ако поради голяма заетост все сте отлагали такава профилактика от фирма за почистване на канализация, в даден момент може да се окаже, че сте в неприятна ситуация – каналът ви е запушен. Водата в банята или в кухнята не се оттича или се оттича много бавно. Не можете да миете и готвите в кухнята, да се къпете. А това може да причини и наводнение. Бързо се обадете на специалисти по отпушване на канализация, за да дойдат и да отстранят проблема. След това те ще промият канала, за да предотвратят ново запушване в близкото бъдеще.

 

Почистване и отпушване на канализация в Банкя

 

Запушването се образува от наслагване на всякакви отпадъчни частици

Миенето на продукти, на съдове и прибори е ежедневие. При тези дейности всички частици от храна, мазнини, дори изпуснати по невнимание частици от опаковки попадат в канала. Най-лесно по вътрешността на тръбите полепват мазнините, а те на свой ред започват да привличат всякакви други частици.

Изхвърлянето на остатъци от храна в канализацията също допринася за запушвания. В тоалетната изхвърлянето на хигиенни материали създава риск от запушване. Трябва много да внимавате при миене и да почиствате от косми сифона след всяко къпане, включително и след къпане да домашните любимци.

Периодично трябва да прочиствате каналите в дома ви в Банкя. Най-лесно е да изсипете в канала сода бикарбонат, а след това оцет и да изчакате известно време, за да може реакцията между двата продукта да разяде и почисти наслагванията в канала. Но при съвременния начин на живот замърсяванията са неизбежни и често се стига до запушване, при което е необходима намесата на специалист.

 

Отпушване с професионални спирали

Специалистите от Канал Експерт използват професионални спирали с различни накрайници за машинно отпушване на канали. Тези спирали са с достатъчна дължина, за да достигнат навътре в тръбите, до запушващия слой. Подбираме от комплекта накрайници подходящи, с които може да се разбие натрупването, причинило запушването, и с въртеливи движения постигаме разрушаване на плътната маса, препречваща пътя на отпадните води.

След като постигнем пробиване на масата от натрупвания и разбиването й на малки парчета, извършваме промиване на канала с мощна струя вода. Така се отмиват абсолютно всички замърсявания и се възстановява безпрепятственото протичане на отпадните води.

 

Профилактично почистване на канализация в Банкя

След като сте се сблъскали с неприятностите, причинени от запушване на канализация в дома ви в Банкя и знаете, че трябва да отделите средства за отпушване при ново натрупване в каналите, ще се съгласите, че профилактичното почистване е важно, за да си спестите големи проблеми и разходи в случай на ново запушване.

Препоръчваме ви поне веднъж годишно да ни възлагате профилактично почистване на канализацията в дома ви в Банкя. Така скоро няма да се сблъскате с големите неприятности и неудобства от запушване.

Грижете се за чистотата на канализацията в дома ви, не изхвърляйте остатъци от храни, мазнини, хигиенни материали, сапун. Ако имате малки деца, внимавайте да не пъхат в каналите и в тоалетната чиния различни предмети. С редовно почистване от Канал Експерт и грижи за чистотата на канализацията от ваша страна рисковете от запушване се свеждат до минимум.