Отпушване на тоалетни в Доброславци

Запушената тоалетна означава абсолютна неприятност. Запушването нарушава нормалния ритъм на живот в дома ви в Доброславци и трябва бързо да потърсите специалисти по отпушване на тоалетна.

 

Отпушване на тоалетни в Доброславци

 

Запушванията са чести проблеми в тоалетните

При изхвърляне на по-едри отпадъци от ястия, мазнини от готвене, изпускане дори на малко използвани рула тоалетна хартия, хвърляне на мокри кърпички и други хигиенни материали бързо се стига до запушване. Затова, за да не се налага да се сблъсквате често с този проблем, избягвайте хвърлянето на всякакви отпадъци в тоалетната чиния. Изхвърляйте ги с общия боклук.

Запушването се получава и ако някой по невнимание изпусне предмет в тоалетната чиния. Особено често децата правят това, а ако са по-малки, може и да се забавляват, хвърляйки играчка, цяло руло тоалетна хартия или нещо друго, което им е подръка, в тоалетната.

Щом се е стигнало до запушване на тоалетната в дома ви в Доброславци, най-добре е с отпушването да се заеме специализирана фирма. Затова се обадете веднага на Канал Експерт.

 

Опити за отпушване на тоалетната

При леки запушвания може да пробвате да отпушите канала на тоалетната сами. Единият начин е с ръчна вакуум помпа, която вероятно имате в дома си. Поставете ръчната вакуум помпа върху гърлото на тоалетната, над водата. Водата трябва да е достатъчно, за да може при създаването на вакуум да се раздвижи и така да размърда запушващите материали, като след това водата заедно с тях ще се оттече в канала. Ако запушването е само с малко по-голямо количество тоалетна хартия и фекалии, този уред може да помогне за отпушване.

Горещата вода е добро средство за отстраняване на начални запушвания. Ако сте изсипали мазнина от готвене, това е подходящият начин да я разтопите и тя да се оттече в канала заедно с водата. Изсипете няколко пъти по няколко литра гореща вода в отвора на тоалетната. Ще видите, че ако натрупването е разтопено, водата ще започне да се оттича в канала.

Спиралата за отпушване е също средство, което можете да приложите за начални запушвания. Спиралите за домашно ползване не са толкова дълги и здрави, както професионалните спирали, използвани от нашия екип. Но с тях можете да проникнете навътре в тоалетната чиния и ако там е заседнало някакво количество отпадъци – тоалетна хартия или изпуснат предмет, да ги извадите.

 

Ако запушването е в меката връзка след тоалетната

Понякога отпадъците засядат в меката връзка след тоалетната чиния. Ако проверите например със спирала, а може да използвате и дълга тел, и установите, че запушването не е в самата тоалетна чиния, извадете меката връзка, защото най-вероятно запушването е там. Извадете отпадъците, промийте добре тръбата и я монтирайте отново.

 

Обадете се на специалисти по отпушване на тоалетни

Ако не сте сигурни, че ще можете сами да отпушите тоалетната в дома ви в Доброславци, не пробвайте изобщо. Това е специализирана дейност, при която от неумение можете да изцапате доста наоколо и дори да причините наводнение, ако водата не се оттича.

Ние разполагаме с професионални спирали, на които поставяме подходящи накрайници за извличане на едри отпадъци и разбиване на натрупвания. След като отстраним запушването, ще промием канала с обилно количество вода. Така ще го почистим напълно.

Ако водата в тоалетната в дома ви в Доброславци се оттича бавно, значи е започнало да се образува запушване. Колкото по-рано се обадите на фирма за отпушване на канали в София – Канал Експерт, толкова по-лесно и бързо ще се справим с това запушване. Ние сме на ваше разположение и при масивни запушвания, когато водата в тоалетната не се оттича изобщо. Тогава опасността от наводнение е много голяма и е важно да ни се обадите веднага за отпушване на тоалетна.