Отпушване на канали, шахти, тоалетни и мивки в Мало Бучино

При запушване в Мало Бучино не се тревожете, че няма да можете да използвате мивката, банята, тоалетната в дома ви дълго време. Ние, специалистите от Канал Експерт, сме готови да се отзовем, за да отстраним ;проблема с отпушване на канали, тоалетни, мивки.

При запушена шахта също разчитайте на нас. Не си струва да правите опити да отпушите. Ние разполагаме с опит и професионално оборудване за машинно отпушване на канали. По преценка на място можем да приложим и хидродинамично отпушване с вода под налягане в зависимост от разположението на запушената тръба.

 

Отпушване на канали, шахти, тоалетни и мивки

 

Отпушване на мивки

В дома ви в Мало Бучино мивката поема големи количества замърсявания, особено ако е в кухнята. Замърсяванията могат да се задържат в сифона, а може да се насложат навътре в канала.

Ние ще проверим първо сифона, ще разглобим и почистим натрупванията. След това, ако все още няма оттичане, ще проверим канала. С професионална спирала ще достигнем до наслояването и ще го разбием, за да може отпадните води да започнат да се оттичат. След това ще промием канала.

 

Отпушване на тоалетни

В тоалетната в дома ви в Мало Бучино може да попаднат по-едри отпадъци. Затова ви предупреждаваме да не изхвърляте остатъци от храна и хигиенни материали. Те лесно причиняват запушвания.

Не допускайте децата ви да изпуснат в канала играчки или други предмети. Отворът на тоалетната чиния е голям и в него лесно може да паднат едри предмети и да се стигне до запушване.

Първо ще проверим самата тоалетна чиния, за да извадим отпадъците, ако са заседнали там. След това ще проверим и канала, за да го почистим, ако натрупванията са там.

С отпушване на тоалетна в дома ви ще се върне комфортът. Обадете ни се веднага щом установите, че имате запушена тоалетна.

 

Когато се запуши шахта

Извън дома ви в Мало Бучино има външни шахти за проверка на канализацията. През тях се извършва и отпушване, ако се налага. Ако шахтата е запушена, водата започва да се връща навсякъде в дома ви. Затова първо ще направим оглед и ще проверим шахтата. Ще започнем да изваждаме едрите отпадъци, попаднали там. След това ще разбием и лепкавия слой от замърсявания от дребни частици. Така ще се премахне пречката за оттичане на отпадните води. Ще отстраним цялото наслояване, като извършваме въртеливи движения с професионална спирала.

Ако има запушена шахта близо до дома ви, може да е запушен и каналът между нея и съседната шахта. Ще проникнем в канала от шахтата, която не е запушена и наводнена, за да приложим вече описания по-горе метод и да постигнем отпушване.

Отпушването на канали в Мало Бучино – в дома ви, на двора, в частта от канализацията от дома ви до уличната канализация, поемаща отпадните води от домовете, е задача на професионалисти. На вашите услуги за отпушване на канали е Канал Експерт. Свържете се с нас, за да реагираме навреме и да решим проблема със запушването възможно най-бързо.