Отпушване на канали в Житен

Запушването на канал в дома ви в Житен, в къщата или в двора, може да ви изненада по всяко време. Дори да се стараете да не изхвърляте остатъци от храна в канализацията, неизбежно е при миене на съдове и прибори малки частици от остатъците от продукти да попаднат в канала заедно с водата. А и в банята ежедневно замърсяванията с косми, прах, парченца сапун, малки количества гел и сапун попадат в канализацията чрез сифона на пода и в душ кабината.

 

Отпушване на канали в Житен

 

В двора също е неизбежно замърсяването с отпадъци от растения, прах, дребни камъчета и други замърсявания.

Не отлагайте, когато се появят първите признаци на запушване – забавяне на оттичането на водата, миризма от канала. Обадете се на фирма за отпушване на канали Канал Експерт и ще отстраним запушването. Не чакайте, докато водата престане да се оттича. В този краен етап на запушване тя може да започне да се връща и да се стигне до наводнение. Тогава ще е необходима повече работа за отпушване, а почистването след наводнението отнема много време и усилия. Освен това наводненията са свързани с щети.

Ние сме на разположение за отпушване на канали в Житен. Разполагаме с професионално оборудване и отпушваме каналите по механични начини.

 

Как извършваме отпушването на канали

Когато ни се обадите за запушен канал в дома ви в Житен, първо ще извършим оглед, за да установим каква е ситуацията. Ще приложим или отпушване със спирали, или отпушване с вода под налягане.

 

Отпушване със спирали

Когато се установи, че е запушен сифонът, ще го почистим механично с професионални уреди. След това, ако водата продължава да не се оттича нормално, ще потърсим запушване по-нататък в канала. Разполагаме с професионални спирали, към които имаме комплект от различни накрайници. С подбиране на подходящия накрайник ще успеем да разбием натрупванията от отпадъци, пречещи на оттичането. След това ще пуснем силна струя вода, за да промием цялата тръба отвътре и да се премахнат всички частици от замърсявания, дори и най-малките.

 

Отпушване с вода под налягане

За отпушване на канали можем по наша преценка да използваме отпушване с вода под налягане. И този начин е без използване на химикали. Така няма да има риск от увреждане на тръбите, който неминуемо би възникнал, ако се използват например препарати от магазините.  Затова не ви съветваме първо да се опитате да изсипете такъв препарат, за да отстраните запушването в дома ви в Житен.

 

Отстраняване на запушване в двора

В двора също първо ще проверим сифона и ще го почистим. След това ще извършим диагностика, ако все още няма оттичане.

Извън домовете запушванията може да се дължат на прорастване на корени на дървета, размествания на тръби, пуквания, счупвания. В такива случаи се налага първо да се разкопае, за да се стигне до проблемния участък. След това се сменя сегментът от тръбата, в който е дефектът или повредата. На края нашите специалисти засипват отново тръбата и възстановяват нивото на участъка, в който е извършен ремонтът.

За отпушване на канали в Житен на ваше разположение са специалистите от Канал Експерт. Ние действаме бързо и професионално, отстраняваме замърсяванията и така постигаме отпушване.

Потърсете ни и за профилактика на канализацията ви, за да си спестите масивно запушване. При проблем с оттичането на водата след обаждане до нашата фирма ще изпратим екип за отпушване на канала ви в дома ви в Житен.