Отпушване на канали в Долни Пасарел

Проблемите със запушени канали са много – не само бавното оттичане или изобщо липсата на оттичане на водата, но и неприятната миризма, и рискът от наводняване. Когато каналът в дома ви или в двора ви в Долни Пасарел се запуши, действайте бързо, обадете се на Канал Експерт за отпушване и ние ще се отзовем бързо. Ще извършим отпушването и домът и дворът ви ще върнат приятния си вид, уюта, ще можете да се миете, къпете, да перете без проблеми.

 

Отпушване на канали в Долни Пасарел

 

Запушванията в дома обикновено се дължат на натрупване на отпадъци

Може би смятате, че не изхвърляте отпадъци в канализацията. А остатъците от храни? А мазнините, които много лесно полепват по вътрешността на тръбите? А космите при къпане? Ако имате домашни любимци, особено кучета, и техните косми попадат в канала при всяко миене. Така, по-бавно или по-бързо, се стига до запушване на канализацията ви в Долни Пасарел.

Много внимавайте да не допускате попадане на хигиенни материали в каналите. Те са неразлагащи се и много бързо могат да послужат като основа за запушване. Дори мокрите кърпички могат да създадат такъв проблем. Изхвърляйте използваните хигиенни материали заедно с общите отпадъци, но в никакъв случай не в канализацията.

 

Отпушване с професионални спирали или с вода под налягане

Когато ни повикате за отпушване в дома ви в Долни Пасарел, един от начините, които прилагаме, е отпушване с професионални спирали. Те са с голяма дължина и към тях подбираме накрайници според вида на запушването. С накрайниците се разбива плътната маса от отпадъчни частици, наслоена в течение на времето. След това отмиваме разбитите наслоявания с обилно количество вода. Така се отстраняват дори и малките частици отпадъци.

По преценка на нашите специалисти отпушването може да се извърши с вода под налягане. Това е другият начин за отпушване, който прилагаме. Налягането на силната струя вода разбива дори много упорити натрупвания на отпадъци – мазнини, сапун, косми и други.

При отпушванията на канали в Долни Пасарел се стремим да не използваме химикали. Така не замърсяваме околната среда. Освен това препаратите за отпушване с химикали, които се продават в магазините, реагират с мазнините от наслоеното запушване и се получава сапунена маса. Така не само се затруднява отпушването, но и новите количества сапунена маса по-лесно привличат всякакви нови частици от отпадъци, които попадат заедно с отпадните води в канализацията ви.

 

За запушвания във външната канализация има и други причини

Във външната канализация запушването може да се дължи не само на натрупване на отпадъчни частици. В тръбите могат да прораснат корени на дървета или при разместване на тръбите в тях да попаднат камъни и други едри предмети. Това може да се установи само от специалисти. Ние ще разкопаем, ще отстраним корени, камъни и други, ще подменим повредения участък. След това ще засипем ремонтирания участък с пръст и отново ще можете да ползвате без проблеми канализацията си в Долни Пасарел.

 

Профилактика на канали

С редовна профилактика – почистване и диагностика на състоянието на каналите ви, ще предотвратите масивни запушвания в дома ви и в двора ви. Ние почистваме механично по-големите отпадъци, а по-малките се отнасят от водата, с която след това промиваме каналите.

При първите признаци на проблеми с оттичането или при неприятна миризма, носеща се от канала, се обадете на Канал Експерт. Ние сме на разположение за отпушване за Долни Пасарел, както и за профилактика на канализация.