Отпушване на канали в Доганово

При запушен канал в дома ви в Доганово потърсете специалистите от Канал Експерт. Ние сме непрекъснато на разположение, ще се отзовем бързо и ще извършим отпушването. Не е необходимо да търпите това голямо неудобство – невъзможност да използвате мивката или банята, или да няма оттичане в двора. Нашите специалисти извършват оглед и прилагат най-подходящия метод за отпушване.

 

Отпушване на канали в Доганово

 

Отстраняването на запушване е задача за професионалисти

При запушване в дома ви в Доганово не правете опити да постигнете отстраняване на наслагванията с ваши усилия. Препаратите, които решите да използвате, най-вероятно съдържат силни химикали. Те могат да повредят тръбите, крият риск за здравето ви при боравене с тях и не се знае дали ще свършат работа. Обикновено химикалите в такива препарати реагират с натрупаните мазнини в запушващия слой. Получава се сапунена маса, която усложнява още повече нещата. Тази сапунена маса лесно привлича и други отпадъчни частици, така че запушването става по-солидно.

 

При отпушвания в домове първо използваме професионални спирали

Нашите специалисти използват професионални спирали с достатъчна дължина. Те са комплектовани с различни накрайници, от които подбираме подходящия за даденото запушване. С накрайника се разбива запушващият слой, а след това промиването със силна струя вода отнася дори най-малките частици от този слой и почистван напълно канала. Така отпушването на канала в дома ви в Доганово се постига без агресивни препарати.

 

Отпушването може да се постигне и с вода под налягане

По преценка на нашите специалисти може да се използва вода под налягане, за да се премахне запушването. Този метод също е без прилагане на агресивни почистващи и отпушващи средства. Водата разбива и отнася наслояванията и също така почиства напълно вътрешността на канала.

 

Отпушване на канал в двора

Каналите в дворовете могат да се запушат лесно от остатъци от растения, паднали листа, които заедно с праха от околната среда, камъчета и други попадат в канала и се натрупват. Ако в двора на дома ви в Доганово има запушване и водата не се оттича, или чешмата в двора ви е запушена, потърсете нашите специалисти.

Каналите във външната част могат да се запушат и от прораснали корени на дървета, от размествания, пуквания и счупвания на тръби от външната канализация. Тогава се налага разкопаване, за да се отстранят големите отпадъци, да се сменят частите от тръбите и след това ремонтираните участъци се засипват отново с пръст.

 

Профилактично почистване и изхвърляне на неразлагащи се отпадъци с общия боклук

За да предотвратите запушване на канал в дома ви в Доганово, разчитайте на Канал Експерт за профилактично почистване на каналите ви поне веднъж или два пъти годишно. Така ще си спестите големи разходи за отстраняване на запушване.

Запушванията най-често се причиняват от неразлагащи се отпадъци, изхвърлени по невнимание в каналите. Не пускайте в канала хигиенни материали, като мокри кърпички, санитарни материали, не изхвърляйте мазнини, които полепват по тръбите и привличат бързо всякакви частици. Изхвърляйте такива отпадъци в боклука.

Внимавайте и за това, малките деца да не пускат различни неща в каналите, например в тоалетната или в дворния канал. Дори камъчета, листи, както и изпуснати играчки бързо ще допринесат за запушване.

Ако все пак се стигне до запушване в дома ви в Доганово, свържете се с Канал Експерт, за да отпушим канала ви и отново да можете да се радвате на комфорт.