ВиК фирма за Негован

Независимо дали живеете в къща или в апартамент в Негован, от време на време се налага да извикате ВиК фирма за София и региона. Обичайните проблеми с канализацията включват отпушвания на канали. А може да се наложи и смяна на тръби или по-обширен ремонт. За отстраняване на повреди в канализация и ремонти се доверете на Канал Експерт.

 

ВиК фирма за Негован

 

Обадете ни се за отпушване на канализация

Запушванията се образуват лесно, защото каналите поемат множество замърсявания с отпадните води от миене и къпане. Тези замърсявания се наслагват по-бавно или по-бързо. Важно е да ни се обадите още щом забележите по-бавно оттичане на водата. Тогава ще ни отнеме по-малко време и усилия да извършим отпушването.

Може да се случи и бързо натрупване на запушващ слой в канал в дома ви в Негован. Тогава ще бъдете изненадани от спиране на оттичането и невъзможност да използвате мивка, тоалетна, баня. Не се бавете, обадете се на нашите специалисти от Канал Експерт. Бързото отпушване не само ще ви спести неудобства. При невъзможност за оттичане водата може да започне да се връща и да се стигне до наводнение.

 

Ние използваме механични методи за отпушване

При отпушване на канализация не трябва да се използват химикали. Препаратите, разчитащи на агресивното действие на химикалите, могат да причинят повреди на тръбите. Ние използваме механични начини за отпушване. Проверяваме проходимостта на каналите с професионални спирали. При достигане до запушващата маса започваме да го разбиваме с накрайника на спиралата, а след това промиваме обилно с вода, за да почистим напълно канала.

Другият начин за отпушване без химикали е със силна струя вода. Нашите специалисти решават кога да приложат съответния начин за отпушване в дома ви в Негован.

 

Видеодиагностика на канали

Когато е необходимо, при запушване или за оглед на състоянието на канал, извършваме видеодиагностика. Така след като анализираме записа имаме точна информация за проблемните места и за това, къде има запушване, къде трябва да се направи ремонт, и т.н.

 

Смяна на тръби в Негован

Ако е необходима смяна на стари тръби с нови, или дефектна тръба да се смени с нова, тези дейности ще извършат качествено и професионално специалистите от Канал Експерт.

Извършваме смяна както на тръби от вътрешната канализация, така и на елементи от външната канализация до уличната мрежа. При смяна на тръби от външната канализация изкопаваме до откриване на участъка от тръбата, който е до смяна, а след подмяната засипваме обратно с пръст и изравняваме терена.

Подменяме стари тръби с нови PVC тръби с дълъг срок на годност. Тези тръби не корозират, за разлика от старите метални тръби, и не се нащърбват, за разлика от старите каменинови тръби. Старите видове тръби причиняват чести проблеми, затова ви съветваме да направите заявка за смяната им с нови тръби. Нашите специалисти ще извършат смяната и ще имате по-добре функционираща канализация.

За ремонти, отстраняване на запушвания, както и за профилактика на канали в Негован позвънете на Канал Експерт. Профилактичното почистване спестява големи проблеми и помага за избягване на запушвания. Ние сме вашето решение както за профилактика, така и за ремонти. Разчитайте на нашата ВиК фирма за Негован.