Бързо отпушване на канал в Храбърско

Каналите на домовете в Храбърско трябва да се поддържат, за да може отпадните води да се оттичат безпроблемно. При запушване на канал в дома ви, в кухнята, банята, или на двора, разчитайте на бързо отпушване от Канал Експерт.

 

Каналите в дома ви поемат много замърсявания заедно с отпадните води

При всяко миене и къпане заедно с отпадните води в каналите в дома ви в Храбърско попадат остатъци от храна, косми, малки количества сапун и други. Тези различни замърсявания се наслагват по вътрешността на тръбите. Колко бързо ще се увеличи слоят от отложени отпадъци в тръбите зависи от степента на замърсяване във водите. Особено бързо се натрупва слой, който може да образува запушване, ако в канала се изхвърлят мазнини. Под действието на студената вода мазнините се втвърдяват, а това улеснява полепването им по тръбите.

Космите допринасят за бързо натрупване на слой от замърсяващи частици, които да образуват запушване. Затова трябва да следите в банята в мивката или в канала на душ кабината да не попадат косми. Отстранявайте ги след всяко къпане и миене. Космите на домашните любимци също са сред бързите замърсители, с помощта на които може да се стигне до запушване на канали в Храбърско.

 

Бързо отпушване на канал

 

Запушване на канал в двора

В двора на дома ви често има отпадъци от растения – листа, клончета, камъчета и други. Те всички създават рискове от запушване на канала в двора. Почиствайте редовно от отпадъци по двора ви, за да не достигнат до канала и да се натрупат в него. Ако се стигне до натрупване на такива отпадъци и водата вече не може да се оттича, обадете ни се за бързо отпушване на канал.

Каналът в двора на дома ви трябва да може да поема отпадните води, за да можете да миете както самия двор, така и други обекти без проблеми. Ние ще се погрижим за отпушване, ако се е стигнало до запушване.

 

Механично отпушване от нашия екип

Ние не използваме химикали, което е предимство за цялото ви семейство и за дома ви в Храбърско. Извличаме запушващите обекти с професионални спирали. Така почистваме вътрешността на канала, а след изваждане на едрите части от запушването продължаваме с разбиване на натрупването от дребни отпадъци, като използваме професионалните спирали.

Важно е и пълното почистване на канала от всякакви дребни остатъци. Постигаме това чрез промиване със силна струя вода.

Промиването отстранява и най-малките остатъци от запушването. Така не оставяме никакви възможности за улесняване на следващо запушване, каквито биха представлявали останали частици от разбитото вече от нас запушване.

 

Профилактика на канали за предотвратяване на запушвания

След намесата ви за бързо отпушване на канала ще ви препоръчаме да ни търсите за профилактично почистване на канализацията ви. Така ще намалите рисковете от бъдещи запушвания. Профилактичното почистване на тръбите ще отстрани замърсяванията, натрупани по вътрешността им. Така няма да се стигне до масивни натрупвания, които да образуват ново солидно запушване.

Търсете екипа на Канал Експерт както за бързо отпушване на канал при пълно запушване, така и за профилактика и за недопускане на такова запушване.