Бус за отпушване на канали в Кривина

В дома ви в Кривина се използват интензивно каналите на мивките, тоалетната, както и в двора. Ежедневното миене, къпане, използване на тоалетната замърсяват тръбите и може да се стигне до запушване. За възстановяване на протичането на отпадните води чрез почистване на канала и разбиване на натрупванията от отпадъчни частици и замърсители може да разчитате на специалистите от Канал Експерт, които разчитат на професионални инструменти и оборудване в буса за отпушване на канали.

 

Бус за отпушване на канали в Кривина

 

Оборудването, което използваме

Основна част от уредите, с които извършваме отпушване на канализация в Кривина, включват спирали. Те са професионални, с голяма дължина, а към тях са включени и накрайници, различни по вид, за различни натрупвания на запушващи отпадъци.

Освен това ние използваме инструменти за водопроводни и канални ремонти на фирмата Rothenberger.

Каналопочистващата машина ROTHENBERGER R 600, която се помещава в буса ни за водопроводни ремонти и отпушване на канали в Кривина, е мощна и същевременно компактна.

Към машината има спирали за почистване, които могат да се справят дори с масивни запушвания. Работният ход на спиралите е 22 метра.

Каналопочистващата машина ROTHENBERGER R 600 е подходяща за отпушване на различни видове тръби. Дори да имате от старите видове – каменинови или метални, с тази машина ще извършим отпушване, за да можете отново да използвате мивките, тоалетната, банята, канала в двора. С тази машина отпушваме и задръстени със замърсявания PVC тръби.

 

Обадете ни се веднага щом забележите бавно оттичане

За да можем да отпушим канала в дома ви в Кривина, в който има вече някакво натрупване на замърсявания, още щом забележите забавяне на оттичането, се обадете на тел. 0878 759 825; 0898 431 137. Колкото по-малко е натрупването, толкова по-бързо ще бъде отстранено то.

 

Всякакви отпадъчни частици допринасят за запушване

В дома ви в канала могат да попаднат всякакви отпадъци от миене, къпане, пране. Остатъци от препарати, частици от сапун, косми, замърсявания и частици от кал, трохички и други, които не са отстранени от дрехите преди поставянето им в пералнята – всички такива замърсявания попадат в каналите.

Ако сте изхвърлили мазнини от ястие или от пържене, те са особено опасни, защото са лепкави и бързо се отлагат по вътрешността на тръбите. Така лепкавият слой ще започне да привлича и всякакви други частици от храни, косми и т.н.

Много рискови са хигиенните материали, които, попаднали в канала, се раздуват и бързо причиняват запушване. Много често се налага при отпушване на канализация да вадим мокри кърпички. Те могат да изглеждат малки и безобидни, но в канала те не се разлагат и заседнали на подходящо място стават основа на солидно запушване.

Колкото повече замърсявания попадат в канала, толкова по-бързо се образува запушващ слой. Рано или късно водата ще започне да се оттича бавно, а при пълно запушване оттичането ще спре.

Важно е да ни се обадите при първите признаци на запушване, за да дойдем с буса с оборудване за отпушване на канали.

За отстраняване на запушване в дома ви в Кривина правилният избор е отпушване от екипа на Канал Експерт. Потърсете ни, за да дойдем с буса с оборудване и да извършим отпушването. След това ще промием канала, за да почистим напълно всички отпадъци, дори най-малките остатъци.