Аварийни ремонти на канализация в Кокаляне

При авария в канализацията в Кокаляне е необходим спешен ремонт. Всяка авария е свързана не само с големи неудобства. Освен невъзможността да се използват мивките, банята, тоалетната ви грози риск от наводнение. Ако аварията е свързана със запушване, може да започне връщане на водата и наводняване на помещения. При авария поради спукана или повредена по друг начин тръба (ако имате стари канализационни тръби, такива аварии са чести) също може да се наводни домът ви. Свържете се с нас, специалистите по аварийни ремонти на канализация – Канал Експерт. Ние ще дойдем с подходящи уреди и оборудване, ще преценим ситуацията и ще отстраним аварията.

 

Аварийни ремонти на канализация

 

Аварии на тръби

При тръбите може да се получи теч. Този теч може да се прояви на място, което е на разстояние от мястото на избиване на водата. Затова е необходимо нашите специалисти да извършат диагностика и да определят къде е мястото на аварията. Така се спестява къртене и се ускорява справянето с аварията.

Ако аварията е в частта от канализацията извън дома ви в Кокаляне, която свързва домашната канализация с уличната, тази авария също може да се дължи на повреда на тръба. Ние ще изкопаем до съответния повреден сегмент, ще го подменим и отново ще засипем с пръст.

 

Авария поради повреден сифон

Ако се получи някаква повреда в сифона, поради която не може да се осигури нормално оттичане на отпадните води, ще проверим самия сифон и канала след него. Ако сифонът е за подмяна, ще го сменим, за да се осигури нормално използване на мивката или банята.

 

Авария поради запушване

Аварията може да е свързана и със запушване на канала след сифона. Ако установим, че причината е образуване на запушване, ще разбием натрупаните отпадъци с професионални спирали или с вода под налягане. Кой метод е подходящ за използване в конкретния случай решават нашите специалисти.

След като постигнем отпушване на канала, ще промием добре с вода, за да отстраним и най-малките отпадъчни частици.

 

Авария в тоалетната

В дома ви в Кокаляне може да се стигне и до авария в тоалетната. В практиката ни чести аварии със запушване се получават поради изхвърляне на хигиенни материали в тоалетната чиния. Така в даден момент ще установите, че няма оттичане и не можете да използвате тоалетната.

Хигиенните материали много лесно причиняват запушвания. Дори мокрите кърпички, които изглеждат безобидни, могат да допринесат за запушване. Често се налага да отпушваме тоалетна поради наслоени и запушващи пътя на оттичането на водата мокри кърпички.

За да се възстанови оттичането, трябва да се извадят запушващите материали. Те може да са в самата тоалетна чиния, в меката връзка след нея или по-нататък в канализацията.

Нашите специалисти проверяват всички части на канализацията, извличат запушващите отпадъци и промиват, за да прочистят напълно канала.

 

Отводняване на помещения

Ако ви изненада запушване с наводняване в дома ви в Кокаляне, нашият екип ще отводни помещението. Разполагаме с професионално оборудване, с което ще изпомпим водата и след това ще можете да почистите и да подсушите, за да има минимум щети.

Нашият екип е на разположение за отстраняване на всякакви аварии. За аварийни ремонти на канализация в Кокаляне специалистите от Канал Експерт се отзовават бързо, за да ви избавят от неудобствата и да намалят рисковете от наводнения и щети до минимум.