Аварийна служба за ВиК услуги в Казичене

При възникване на ВиК авария, свързана с ремонт на водопровод и канализация, се изискват работа от специалисти с професионално оборудване.

Ако в дома ви в Казичене се получи запушване на канала, спука се тръба или се получи повреда в извънсградната част на канализацията, потърсете екипа на Канал Експерт. Ние сме винаги на разположение за бързо отзоваване при авария. Ще се справим с повредата и ще можете отново да ползвате мивката, банята, ще ви спестим риск от наводняване.

 

Аварийна служба за ВиК услуги

 

Извършваме видеодиагностика, когато в канала няма вода

Ако няма запушване, поради което каналът е пълен с вода, първо извършваме видеодиагностика, за да знаем каква е ситуацията и да преценим как да действаме.

Видеодиагностиката е полезна при чести проблеми в канал в дома ви в Казичене. За да се появява един проблем отново и отново, причината най-вероятно е сериозна. Този проблем трябва да се отстрани колкото може по-бързо, но в затрупаното с ангажименти ежедневие обикновено се сещате едва когато настъпи авария. Не се бавете, потърсете услугите на Канал Експерт.

Най-често при повтарящи се задържания на вода и запушвания причините са натрупвания на неразлагащи се отпадъци, които стесняват вътрешността на тръбите. Понякога в канала попадат предмети, изпуснати по невнимание, особено от деца. А във външната част на канализацията може да проникнат камъни, корени на дървета и други.

 

Запушванията – най-честата причина за аварии

Неизбежно е в някакъв момент да се изправите пред такава авария. Та нали каналите поемат толкова много мазнини и дребни частици от храни с миенето, и не само това. При къпане космите и остатъците от сапун и шампоан също попадат в канала и могат да допринесат за запушване в дома ви в Казичене.

Степента на запушванията е различна. Но във всеки случай трябва да действате бързо. Не се знае кога водата от канала ще прелее и ще наводни дома ви. Освен това не можете да се миете и да се къпете. Разчитайте на нашия екип за бързо реагиране и отпушване.

Извършваме отпушванията механично, с професионални спирали, или с вода под налягане.

Спиралите са с голяма дължина и имат различни накрайници, от които подбираме подходящите. Разбиваме наслояването, а след това промиваме обилно канала.

Машината за отпушване на канали с вода под налягане има капацитет от повече от 100 литра в минута. Налягането, под което се подава водата, е 160 бара. С такова налягане на водната струя се пробива лесно всяко наслояване и частиците от него се отнасят с водата, а вътрешните стени на тръбата се почистват напълно от всякакви замърсявания.

Нашите специалисти решават кой от методите да приложат в конкретния случай. Ако запушването е по-масивно, използваме отпушването с вода под налягане, защото мощността на машината може да се увеличава.

При ВиК авария в дома ви в Казичене бързо се обадете на Канал Експерт. Ще ви изпратим наши специалисти с оборудване и ще отстраним аварията. За нас е важно да възстановим удобството в дома ви, да можете отново да ползвате водата за миене и къпане, да не сте подложени на дискомфорт поради задържане на вода, неприятна миризма от канала, запушване. Потърсете ни веднага и си спестете неудобства и неприятности. Ние работим за вашето удобство и уют в дома.