Видео диагностика на канали в квартал Младост

Имаме удоволствието да ви предложим отлично решение за евентуални нередности с канализацията, както и услугата отпушване на канал. Това е съвременната видео диагностика на ВиК системата, гарантираща бързо и лесно установяване на течове, наличие на разместени тръби и др. С този модерен метод за откриване на нередности с канализацията си спестявате ненужно къртене и ремонтни дейности. По този начин разрешаването на проблемите с канализацията е по-бързо и ефикасно.
видеодиагностика на канал

Софийският Район Младост е сред най-бързо развиващите се квартали в столицата. В тази част на града са построени много модерни сгради, в които се намират уютни апартаменти и луксозни офиси. Животът в този квартал е въпрос на престиж и удобство. Но във всеки дом, колкото и модерен да е, се появяват проблеми с използването на ВиК системата.

Имаме удоволствието да ви предложим отлично решение за евентуални нередности с канализацията, както и услугата отпушване на канал. Това е съвременната видео диагностика на ВиК системата, гарантираща бързо и лесно установяване на течове, наличие на разместени тръби и др. С този модерен метод за откриване на нередности с канализацията си спестявате ненужно къртене и ремонтни дейности. По този начин разрешаването на проблемите с канализацията е по-бързо и ефикасно.

Кога трябва да се извърши видео диагностика на ВиК системата?

За всеки е ясно, че канализацията в жилищните кооперации е изложена на големи рискове от замърсяване и запушване. Външната среда също е фактор за повреда във ВиК системата. Канализационните тръби, свързващи жилищните сгради, могат да се разместят или излязат извън строя заради падане на дървета, неблагоприятно атмосферно влияние и др.

Проблемите с ВиК системата трябва да се открият навреме, за да се избегне нежелан теч и запушване на канал. Всичко това води до нежелано нарастване на сметките за вода. А този природен ресурс постепенно се превръща в един от най-ценените и търсени в наше време, което се дължи и на глобалните климатични промени.

За да разрешите навреме проблемите с канализацията на своя дом или офис, потърсете качествена фирма за видео диагностика на ВиК системата. Откриването на течове или запушен канал в офиса или дома ви в Младост трябва да се извършва със специална техника, с която могат да боравят само доказани специалисти.

Видео диагностиката в Младост спестява средства и предотвратява по-големи проблеми

Как да разберете, ако започват да се появяват проблеми във ВиК системата на дома или офиса? Най-лесно е да се установят нередности с канализацията, когато има неприятна миризма от канала. Друг важен знак е бавното оттичане на водата. Тогава е необходимо незабавно да се обърнете към доверената фирма за видео диагностика на канализацията в Младост.

Не забравяйте, че всяко отлагане може да ви донесе по-големи разходи, както на водни ресурси, така и на финансови средства. Задълбочаването на проблемите с ВиК системата е в състояние да превърне вашия дом или офис в Младост в място, непригодно за живеене и работа.

Качествено извършената видео диагностика от професионалисти може да установи навреме течове, наличие на запушен канал, разместване на тръби и други нередности. При неглижиране на проблема, евентуалните щети за дома ви могат да бъдат големи и разходите по отстраняването им ще нараснат. Това става при нередности с ВиК системата, като спукване или разместване тръби, които са отстраними при откриването им от доказана фирма за видео диагностика в Младост. Професионалистите ще ви дадат безценни съвети и насоки как да се справите с неправилно функционираща канализация или запушен канал.

Видео диагностиката – откриване на проблеми във ВиК системата без нежелано къртене

Установяването на запушен канал може да стане и без непредвидени ремонтни дейности. Качествено извършената видео диагностика е най-модерният и сигурен начин да откриете скритите проблеми във ВиК системата.

Едва ли има човек, който не е очаквал ремонтните дейности в дома си с присвито сърце, заради хаоса, мръсотията и неудобството, присъщи на всяка реновация. Къртенето на стени остава далеч в миналото, защото сега има друг начин да се справите със запушен канал във ВиК системата. Това е видео диагностиката, която няма аналог в съвременните строително-ремонтни дейности.

Всеки човек заслужава удобство и комфорт, ето защо предлагаме този иновативен метод за откриване на проблеми с канализационната система, при който домът ви ще остане също толкова удобен и уютен, колкото е бил и преди. При видео диагностиката професионалисти ще направят оглед на скритите проблеми във ВиК системата, след което ще се направи запис на откритите дефекти със специална камера.

Иновативната камера за диагностика с жило

Това устройство се използва от нашите специалисти, гарантирайки откриване на нередности в тръби с диаметър до ф250мм. С видео диагностиката се прави подробен анализ на вътрешността на ВиК системата, като се установяват евентуални размествания, натрупвания, течове и др. Тези нередности лесно се превръщат на по-късен етап и в пълни запушвания.

Оглед на по-големите канали с камера-робот

Видео диагностиката гарантира качествен анализ на цялостната ВиК система. Предлагаме оглед на по-големите канали, чийто диаметър е от ф250 мм. до ф1500 мм.. За целта се използва дистанционно насочвана камера-робот. Това устройство има брояч за метрите на ВиК системата. Камерата-робот дава възможност за записване на състоянието на тръби, чиято дължина е до 150 м. Дистанционно управляемото устройство позволява и оглед на разклоненията на каналите и евентуалното откриване на проблеми в тях. Тяхното състояние е от изключително важно значение, тъй като наличието на различни отпадъци може да доведе до запушвания, връщане на отпадни води и др.

Предлагаме видео диагностиката на ВиК системата в Младост и ремонт с пълна гаранция

Огледът на канализацията с помощта на специални устройства установява всички повреди, пукнатини, разместванията и други детайли, които пречат на вашите тръби да функционират правилно. Видео диагностиката на ВиК системата в Младост спомага и за откриването на евентуални течове в нея.

Всеки клиент ще получи запис, на който може да се видят установените повреди и техните детайли. Предлагаме и пълна гаранция за възможния ремонт, заради подробната информация за състоянието на ВиК системата, което е проучено и анализирано от нашите професионалисти.